Första advent!

Hej hej! idag ska jag till Boomerangs utförsäljning! Ska kolla på vinter jacka, så det ska bli kul! ;)
dagens inspiration:


lefashion

Hallå!

Hej! igår kväll fick jag äntligen tillbaka min älskling (datorn som varit på lagning) så nu kommer jag börja blogga som vanligt igen!  ;)
Dagens inspirations bild!


lefashion

Kisses from the sun.

Denna underbara bild får stå för dagens inspirations bild!
SRC783

Just found.

Jag hittade precis en ny favo blogg!! Den heter SRC783, udda namn, jag vet!! Dessa bilder kommer där ifrån riktigt coola och helt i min smak! :)

Make me wanna smile!

Pic: I can do it!
Me: And sure you did, just love to smile... with you! <3
SRC783

Sorry for my absence...

Att jag har varit jätte sjuk efter att jag vaccinerade mig mot svinet är faktiskt mitt försvar, till inget bloggande! Var redan osäker innan jag tog sprutan om det verkligen var en så bra idé, ingen i familjen eller släkten ska ta den sen så har man ju hört att man faktiskt kan dö av själva vaccinet (vilket kanske är lite överdrivet men ändå...) så var beslutet inte det enklaste. Men jag tog den i allafall och först fick jag feber, en svullen hals och ryggverk sen fick jag ögoninflammation och till sist öroninflammation (som jag har nu)!!! Frågade desperat mamma om alla fick det så här och svaret blev -Men lilla gumman, alla reagerar olika!! Ja och så var det med det alla reagera olika, undrar bara vad jag ska få här näst?? Men det får väl bli veckans gåta!
Hur som helst, här kommer dagens inspirations bild! :DToday.

Underbar bild! -Me like <3

Photo of the day.

Jag låter bilden tala för sig själv.... :PCan you see it?

Hittade de här fräcka bilderna på fokis blogg, jag måste säga att hon är väldigt duktig på att hitta udda och roliga bilder!! I bilderna är det posters som nästan är osynliga för de smälter in så bra! Ser du dom?

Particular.

Riktigt balla bilder från amlul.com. En nyupptäckt blogg för mig, kolla in den vet jag! :)

Kate Moss.

En ung Kate Moss! Jag hade nästan glömt hur hon såg ut förr i tiden! Men visst en hon söt, och sen på den andra bilden så är byxorna hel rätt!! Saker och ting går ju igen, du vet! :)

Sunset.

En mysig solnedgång med en cool och minst sagt udda klänning!!
etc-alltherest

Gossip Girl!

Du får inte glömma bort att det är Gossip girl ikväll! Börjar kl 19.00, själv kommer jag tyvärr att missa dagens avsnitt ska nämligen fira farsdag ikväll! och att bero på det, du har väl inte glömt bort att ge din älskade far något idag? Jag gav daddy några schysta strumpor! Han blir alltid lika glad! haha :)Söndag.

Hjälp vad veckorna går fort, redan söndag igen! Här är dagens inspirations bild, en riktig skönhet enligt mig! :)


lefashion

Where am I?

Dagens otroliga bild från Lefashion!


Smoky...

Här kommer dagens rökiga inspirations bild!


Lesmokeimage

New Moon!!

Jag glömde berätta att jag lyckats skaffa mig New moon biljetter!!! Till världspremiären till och med!! Ska bli himla kul att få se den, som jag har längtat alltså!!! Premiären hålls rum fredagen den 20 November, vilket är snart!! Den dan som alla Twilight fan har drömt i ett är nu!! haha:)This is it!

På fredag ska jag se "This is it"! Den är filmen om Michael Jackson för er som inte visste!  Jag har hört att den ska vara jäkligt bra, så det ska bli jätte kul att se den! Sen så är det ju många som vägrar att se den för att filmen gjordes bara för att det finns människor som vill tjäna pengar på hans död!!! Jag håller med om att det är väldigt fel, men jag kan inte låta bli att se filmen nu när den faktiskt "finns"!!
Hur ser du på det hela?


R.I.P Michael! <3

Just a cool picture.

Dagens inspirations bild!Back and White.

Här kommer några coola svartvita bilder! Bilderna kommer från Elin Klings blogg checka den, vet jag! :)Sienna Miller.

Sienna Miller, snyggt klädd som vanligt! Men jag måste säga att på denna bild är hon inte bara snyggt klädd utan bilden är också himla vacker! Så idag får hon stå för dagens outfit. ;)Inspiration.

Dagens inspirations bild kommer från samma photo shoot som den bilden jag la upp som dagens för några dagar sen! Den kommer från Vogue och den vackra modellen heter Daria Werbowy!
lefashion

Lara Stone...

Modevärldens älsklig Lara Stone ska "förmodligen" ta över Madonas plats som modell för LV!! Vilken enligt mig är mer ok! Lara verkar vara mer en bara populär just nu för hon syns verkligen överallt!!

Dagens outfit.

Här kommer dagens outfit!Dagens.

Lite sent, men bättre sent än aldrig! Här kommer dagens inspirations bild! ;)Jimmy Choo.

H&M lyckas alltid så bra med lyxkänslan i deras reklamer! H&M for Jimmy Choo släpps i butik den 14 Nov!!
Klicka HÄR för att se reklamen :)


I gotta feeling...

I still got some Halloween feelings left...lefashionimage

RSS 2.0